Hoppa till innehåll

Anammas nya!

I dagarna har det svenska företaget  Anamma lanserat två nya spännande veganprodukter: Vegoburgare och vegobullar.

Vi trodde att det skulle ta en stund innan de tog sig hit till Linköping. Det brukar vara så… Men igår på Hemköp Lucullus i stan fanns båda produkterna redan i frysdiken och vi kunde såklart inte motstå att testa!

vegoburgare

Burgarna åt vi med ett lite grövre hamburgerbröd, sallad ketchup och senap. De blev ingen ny favorit. De liknar de mindre vegopuckarna i smaken och vi tycker nog att puckarna funkar bättre. När det gäller större burgare tycker vi fortfarande att Veggos burgare är godast. Veggo är för övrigt ett märke som förtjänar mer uppmärksamhet tycker vi, deras utbud är inte så brett men däremot fantastiskt gott!

vegobullar & mos

Anammas Vegobullar med mos och sparris – mums!

Vegobullarna rekommenderar vi varmt! Vi gillade både konsistensen och smaken. De blev riktigt mumsiga tillsammans med hemgjord potatismos, färsk sparris och soltorkade tomater.

vegobullar

Det är jättekul att Anamma satsar på veganprodukter. Det gör att utbudet ökar i affärerna och troligtvis också att fler affärer kommer att ha veganalternativ i sitt sortiment.

3 kommentarer Kommentera
 1. Pauliina #

  Hur mycket kostade ett paket vegobullar?

  15 maj, 2013
  • Hmm, tror de kostade sisådär mellan 30 och 35. Inte så billigt, men då och då tycker vi det är värt pengarna. Roligt att Lägerhyddan satsar så friskt på sitt vego-sortiment!

   15 maj, 2013
 2. Pauliina #

  Precis! Det ska absolut provas på! Man tackar för tipset. Det är riktigt kul att se att affärerna börjar bli bättre på vego-sortimentet.

  15 maj, 2013

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: