Hoppa till innehåll

Vi testar nytt kosttillskott!

I slutet av förra veckan beställde vi proteintillskott från vår favoritbutik på webben Råvarubutiken.

Idag kom ett meddelande om att paketet fanns att hämta. Eftersom vi hade mycket goda erfarenheter från Sunwarriors Protein Raw Vegan , tyckte vi att det var dags att även prova deras spännande Warrior blend.

Liksom det andra tillskottet hittar du här en komplett aminosyreprofil – ingen av de så kallade essentiella aminosyrorna saknas!  Dessutom är innehållet oupphettat och oraffinerat.

Blandningen är däremot inte baserad på groddat brunt ris utan på tre proteinkällor (hampa, tranbär och ärtor), fibrer (som skapar mättnadskänsla), olika vegetabilier som är rika på antioxidanter och nyttiga fettsyror från kokosfett. Sunwarrior menar att tillskottets styrka ligger i synergieffekten.

Warrior blend finns i tre smaker – choklad, vanilj och naturell. Vi valde den första. Smaken? Inte så illa, men vi misstänker att den kräver en viss tillvänjning. Hampan ger ju en speciell smak. Å andra sidan var sötman inte lika tydlig som i chokladvarianten av Protein Raw Vegan vilket vi uppskattade.

Mättnadskänslan? Jo, utan tvekan, den här mixen är perfekt för de där stressiga dagarna när det kan vara alltför lätt att slarva med kosten. Och det här är definitivt helt andra saker än de flesta andra tränings- och diettillskott du hittar i handeln. Å sist men inte minst: Det är tillverkat utan att utnyttja andra djur.

Rekommenderas!

Om du vill se Sunwarriors reklam:

Inga kommentarer än så länge

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: