Hoppa till innehåll

Två fikatips

Grymt sa grisen har en del favoritcaféer i Linköping. Tyvärr är deras öppettider inte de bästa. Är det söndag, måndag eller kväll är det inte alltid vi vet var vi ska ta vägen när vi känner för att gömma oss över en kopp varmt eller träffa en god vän till något sött.

Nyligen har vi till vår glädje upptäckt några reservalternativ: Waynes Coffee på Nygatan 20 vid Akademibokhandeln och Espresso House vid Stora torget och Trädgårdstorget.

Varken Waynes eller Espresso House ser speciellt inbjudande ut på ytan. Det är två kedjor som inte direkt har atmosfär som sina starka sidor. Veganutbudet är däremot ganska trevligt. Både Espresso och Waynes har veganska chokladbollar. På Waynes finns hummusmackor och på Espresso House har vi testat varm sojachoklad.

Waynes och Espressohouse är två upptäckter som gjort det lite enklare att fikahänga på obekväma tider. Dessutom är det trots allt ganska bra att båda caféerna är kedjor som finns på andra håll i landet om man på resande fot befinner sig i fikanöd.

Nu återstår bara frågan: Hur håller man sig borta från att i farten få med sig en take away sojachoklad när man springer förbi Espresso House?

En kommentar. Kommentera
  1. Josefin #

    Waynes är också ett av mina senaste favoritställen, hade helt missat deras hummusmackor! 🙂 De har förresten också sojamjölk till kaffet (som de tyvärr inte skyltar med, men när jag frågade var det självklart)!

    28 juni, 2012

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: